Dienst met Joop Gottmers en Queen P laat diepe indruk achter!

Er werd veel van verwacht. God maakte er nog meer van dan verwacht werd! De verhalen van zowel Joop Gottmers als Queen P hebben - als we de vele dankbare reacties mogen geloven - diepe indruk gemaakt op alle aanwezigen. Ook nummers van de band van Mattijs Bosveld blijken veel impact op de vele bezoekers gehad te hebben. Een volle theaterzaal genoot - én huiverde! - van de geweldige dingen die God doet, wil en kan in het leven van mensen die de dood in de ogen hebben gekeken!

Er is veel over nagepraat op de bewuste zondag 27/12. Wat ook fantastisch was is dat de pers het heeft opgepikt waardoor het Geweldige Nieuws van God ook ver buiten de muren van De Brink beland is. En wie weet waar het eindigt? Komende week verwachten we ook nog wat in de papieren versies van de kranten.

Zie voor de persverslagen:
- http://doetinchemsvizier.nl/nieuws/levensverhalen-ex-crimineel-en-hiphopkoningin-maken-indruk-1.5579569
http://oudeijsselstreekvizier.nl/nieuws/indrukwekkende-levensverhalen-ex-crimineel-en-hiphopkoningin-1.5579588
http://www.contact.nl/regio/bronckhorstzuid/113202/geslaagde-dienst-in-come-kerk-zelhem-

Bij het laatste blad zijn we vooral erg blij met een groot uitgeprinte 'quote' die in de papieren editie centraal in het artikel staat (in de digitale editie niet zichtbaar):
'Zoektocht leidt naar God van de Bijbel'.

Helemaal super, vinden wij!

Wil je graag dat er gebeden wordt voor jou, of voor iets of iemand anders? Geef je gebedspunt dan door via suzanne@come-zelhem.nl.

.. lees meer >
COME Zelhem
de Geer 8
7021 NR Zelhem
Tel.: 0636031621
suzanne@come-zelhem.nl
Bankrek.nr.:
NL06 RABO 03884 15 495
t.n.v. COME, Zelhem