Dienst Joop Gottmers maakt veel los

Zondag 28 december was ex-drugsbaron Joop Gottmers weer bij ons. De ochtend werd er een om nooit te vergeten!

Ten eerste stroomde de zaal al naar gelang de tijd verstreek volledig vol, tot aan het monitorscherm achter in de theaterzaal toe. Dit was voor een deel te danken aan een grote groep uit Uden (Brabant, 100 km rijden), van wie een groot aantal zich met het verleden van Joop Gottmers kon identificeren. Velen zijn diep geraakt huiswaarst gekeerd, onder de indruk van wat God allemaal wil en kan doen in mensenlevens.

Behalve hen mochten we meer mensen verwelkomen die voor het eerst een dienst bij ons bezochten. Het werd een dienst waarin veel is gelachen én gehuild, en dat soms door elkaar heen. In de nagesprekken werd aangegeven dat er snaren zijn geraakt door zowel de spreker als door de band van Mattijs Bosveld, voor wie ook bijzonder veel waardering bleek. Het was een feest om deze begaafde muzikanten aan het werk te zien, en een genot om je door hen te laten inspireren. Zij hebben veel bijgedragen aan het slagen van deze geweldige ochtend!

Na de dienst heeft een meer dan gemiddelde hoeveelheid startpakketten zijn weg gevonden. Je mag God vragen of Hij wil geven dat die hun werk mogen doen, zodat meer mensen hun leven aan Hem gaan toevertrouwen. Ook hebben meerdere personen om een Bijbel gevraagd, die we uiteraard graag meegaven.

Zowel door de mensen uit Uden als door bezoekers uit de omgeving is verzocht om herhaling van een soortgelijke ochtend in 2015. We kijken wat we doen kunnen! Houd onze website in de gaten!

Meer weten over Joop Gottmers? Klik dan hier

Wil je graag dat er gebeden wordt voor jou, of voor iets of iemand anders? Geef je gebedspunt dan door via suzanne@come-zelhem.nl.

.. lees meer >
COME Zelhem
de Geer 8
7021 NR Zelhem
Tel.: 0636031621
suzanne@come-zelhem.nl
Bankrek.nr.:
NL06 RABO 03884 15 495
t.n.v. COME, Zelhem